top of page

Dragi sledilci. Do konca smo mislili zadržati informacijo o nakladi knjige Le Vida - recepti življenja … a vam moramo na tem mestu povedati dve novici.

Dobro. In slabo.

Dobra je, da je naklada prednaročil DOSEGLA 15.000! Kar pomeni, da imamo poskrbljenih za 60.000 toplih obrokov.  kar pomeni, da imamo “rešenih” 3,000 mesečnih “obrokov” (dogovorjeno imamo namreč 5 na teden, saj ne pojedo celih obrokov), kar je za 250 starostnikov dobesedno poskrbljeno za 12 mesecev!!! Wooowww.

 

In sedaj se slab(s)a novica: zaradi epidemiološke situacije po svetu je trenutno v papirni in tiskarski industriji kaos (preberite tukaj).

Izbrana tiskarna nam pomaga na vse kriplje. A roka ne bomo ulovili … preprosto ni papirja. Knjiga bo zato izšla z zamudo, predvidoma 23.12.2021. Vsi, ki ste jo želeli podariti za darilo, ne skrbite - vsi naročniki boste prejeli .pdf, ki ga boste lahko natisnili in bo služil kot “bon/voucher”, ki ga boste lahko priložili pod smrekico … dokler dobri možje ne prinesejo stiskane.

 

Iskreno upam(o), da boste razumeli to zamudo, a enostavno ne moremo vplivati na ta del. Na tem mestu iskrena hvala Šega Transport Maribor, ki nam bo pomagal prepeljati knjige v Slovenijo.

 

Mimogrede: da nam je uspela taksna naklada in bodo sla vsa sredstva za tople obroke se zahvaljujemo NLB - Nova Ljubljanska banka, 

Lidl Slovenija, 

Pošta Slovenije, 

DPD Slovenija.

 

Ter vsakemu od vas, naročnikov.

 

 

PREDSTAVITEV KNJIGE IN DOGODEK V LUTKOVNEM GLEDALIŠČU: zaradi zamude pri tisku in same epidemiološke situacije, ki bi onemogočala, da jo izvedemo v takšni obliki kot si želimo, smo dogodek prestavili na marec. Da bo prijaznejši do vseh nas in se ga lahko udeleži čim več vas ... in seveda tudi naših #Vid.

Ninna

bottom of page