top of page

Ker je bilo prijav več, kot smo imeli predvidenih večerij, smo pod svoje okrilje vzeli še nekaj #vid. Vaš paket spada med tiste, ki bodo božično večerjo dobili prvič, in nam svojih želja še niso podali. Ravno zato prosimo, če so paketi čim bolj srčni. Lahko jih "skombinirate" tudi s samim obratnim adventnim koledarjem. 

Zelo bi nam olajšali, če bi dodali še kakšne tople rokavice, nogavice ... te pakete bo namreč Božiček pustil pred njihovimi vrati, skupaj z našim pismom, kdo smo, kaj skupaj z vami počnemo ... Gre namreč za starostnike, ki si jih še moramo pridobiti na svojo stran, zgraditi zaupanje ... tako da - vedno za to izkoristimo praznike, letos pa nam je ravno zaradi tolikšnega števila prijav uspelo, da bomo v resnici lahko poskrbeli za celotno našo listo ... Je pa pomembno, da jih oddate do 22.12., da poberemo VSE skupaj in gredo po Sloveniji. In kdo ve - morda se bo zaradi tega paketa nekdo opogumil in nam dovolil, da pridemo v njegovo življenje ter mu olajšamo dni.

TIP : STAROSTNIK

DIETA        : visok krvni tlak

PRILJUBLJENE STVARI: prava kava, čokolada, različni namazi, suhe mesnine, čokoladne napolitanke

ALERGIJE : -

PRIPOROČILA : suho sadje, a brez oreščkov. Priporočamo dodati kakšno svečko, papirnate prtičke. NE dodajat čajnih svečk, saj se hitro "polijejo", če že v kozarcu, ki je negorljiv (dišeče svečke). Lahko dodate tudi kakšen čaj, etc.

 

bottom of page